Projectadvies

Prorest heeft de deskundigheid in huis als het gaat om het analyseren en beoordelen van de cateringprocessen binnen uw bedrijf of instelling.  Wij geven u graag advies over zaken als voedingskundige kennis, het opzetten van een HACCP systeem (Hazard Analysis and Critical Control Points), het efficiënter indelen van werkzaamheden of het optimaliseren van de kosten.

Praktisch en enthousiasmerend

Onze werkwijze is vooral praktisch en enthousiasmerend. Wij hebben geen standaard oplossing, maar kijken naar de beste oplossingen voor uw organisatie. Uw situatie is uiteraard het vertrekpunt.

Naar welke invulling u ook op zoek bent, wij geven u graag advies.

Advies over catering

Wij bieden u onder andere de volgende diensten op het gebied van advies over catering:

  • Nulmeting
  • Quick-scan
  • Keukenhygiëne-werkplan
  • Opzetten HACCP- en/of Kwaliteitshandboek
  • Tevredenheidsonderzoek
  • Aankoopplatform
  • Begeleiding en advies