Bedrijfscatering

Service with a smile

Het restaurant is een belangrijke plek binnen uw organisatie. Het is een plek waar men kan genieten van een lekkere en gezonde lunch. Een moment van rust in een eigentijdse en sfeervolle omgeving waar je elkaar ontmoet en bijpraat. Sfeer en beleving in het restaurant dragen namelijk bij tot het werkplezier in een bedrijf. Een uitgebalanceerd assortiment is daarnaast het zichtbare bewijs van een bewust gezondheidsbeleid binnen uw onderneming. 

Vernieuwend

Alle reden om een professionele cateraar in huis te hebben die dit bij u realiseert en uit handen neemt. Prorest doet dit iedere dag in vele bedrijfsrestaurants in heel België. Wij stellen met u de dienstverlening samen. Maar daar blijft het niet bij. Prorest onderzoekt continu nieuwe mogelijkheden om het aanbod en de service te vernieuwen. Zo blijven wij uw medewerkers verrassen en zorgen we voor variatie. 

Service met een glimlach

Lekker en betaalbaar eten en drinken met een vriendelijke groet is waar wij ons op richten in uw organisatie. Dit is waar het bij Prorest om draait en waar onze medewerkers zich iedere dag voor inzetten. Dit doen wij in bedrijfsrestaurants, koffiecorners of andere restauratieve voorzieningen en binnen vele verschillende organisaties, zoals kantooromgevingen, overheid en productiebedrijven.