Healthcare

De volledige voedingsorganisatie is een belangrijke pijler binnen uw instelling. Het maaltijdmoment is voor elke resident of patiënt van goudwaarde. Een moment dat centraal staat in de dagelijkse beleving. Sfeer en beleving dragen bij aan de tevredenheid van uw residenten en patiënten. Een uitgebalanceerd aanbod is daarnaast het zichtbare bewijs van een bewust gezondheidsbeleid binnen uw instelling. 

Levenskwaliteit

Alle reden om een professionele cateraar in huis te hebben die dit bij u realiseert en uit handen neemt. Wij stellen met u de dienstverlening samen op maat van uw noden en de wensen van uw residenten en patiënten. Maar daar blijft het niet bij.  Wij blijven uw "klanten" verrassen en zorgen voor variatie. Bij Prorest gaan we uit van het gegeven dat levenskwaliteit belangrijker is dan levenskwantiteit, een trend die meer en meer begint door te dringen in onze verzorgingsinstellingen. De strikte diëten en beperkingen laten we, waar het kan, zoveel mogelijk weg om residenten en patiënten te laten genieten.

Hostmanship

Lekker en betaalbaar eten en drinken met een vriendelijke groet is waar wij ons op richten in uw organisatie. Dit is waar het bij Prorest om draait en waar onze medewerkers zich iedere dag voor inzetten. Dit doen wij binnen verschillende organisaties, zoals woonzorgcentra en klinieken.    

Vakkennis

Onze aanwezige knowhow ter beschikking stellen van de healthcare markt door middel van contractcatering, beheer vanop afstand of adviesverlening, Prorest is hiervoor uw partner.