Overige services

Naast het verzorgen van een lekkere en gezonde lunch,organiseren wij voor onze opdrachtgevers ook de volgende activiteiten:

Verzorging van automaten

Voor frisdrank-, snack- en koffieautomaten werken wij samen met gerenommeerde partners. Prorest zorgt dan uiteraard voor het volledige contractbeheer. Onze Prorest medewerkers kunnen zorgen voor het dagelijks vullen en schoonhouden van de automaten.

Verzorging van vergaderservice

Ons cateringteam verzorgt op aanvraag uw vergaderservice. Wenst u koffie en thee tijdens uw vergadering, een uitgebreid ontbijt , een luxe broodjeslunch of een diner met bediening,... Bij de start van het contract stellen wij met u een banket map samen, waarin we verschillende arrangementen voor deze vergaderservice opnemen.

Verzorging extra activiteiten

Voor extra activiteiten, die steeds op maat worden samengesteld, staat het Prorest-team voor u klaar. Of het nu gaat om recepties, jubilea, Sinterklaasfeesten of verjaardagen, ons cateringteam voert deze activiteiten graag voor u uit. Voor andere, meer specifieke evenementen werken wij samen met een gerenommeerde partner.