Koffiecorner

De Daily Delicious koffiecorner

Met Daily Delicious heeft Prorest een formule ontwikkeld die aansluit op een nieuwe vraag vanuit de markt. Meer en meer hebben organisaties behoefte aan een plek waar de medewerkers elkaar ontmoeten, een heerlijke koffie of lekkernij halen. Er ontstaan daarmee kort gezegd meerdere eet-, en drink- momenten gedurende een dag. Genot & gemak vormen daarom de basis van Daily Delicious.

Assortiment Daily Delicious

Het assortiment van de Daily Delicious koffie corner bestaat voornamelijk uit duurzame producten. Onze koffiebonen zijn UTZ gecertificeerd en onze theevarianten hebben een Rainforrest Alliance certificering. Naast verse baguettes bieden wij ook een selectie kwalitatief hoogwaardige voorverpakte sandwiches en salades aan. Denkt u daarnaast aan frisse verse sappen en smoothies, trendy frisdranken en verleidelijke lekkernijen, zoals muffins koeken en gezonde graanrepen. 

Locatie Daily Delicious

Een koffie corner wordt vaak gesitueerd op een centrale plaats binnen het bedrijfspand en is gemakkelijk bereikbaar. Het is dé ontmoetingsplaats binnen uw gebouw. Wanneer de ruimte van de koffiecorner ingericht is op Het Nieuwe Werken (met bijvoorbeeld wifi of netwerkaansluitingen) stimuleert dit formeel en informeel overleg, kan het de druk op uw vergaderruimtes verlichten, evenals het faciliteren van flexwerkplekken.

Overige cateringdiensten van Prorest: