Natural Delicious Foodcorner

29 januari 2015

Prorest toont de eerste beelden van haar nieuw concept  de “ Natural Delicious Foodcorner”. Dé oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen!

Prorest catering werkt hard aan een nieuw concept waarbij ook bedrijven van  25 tot 200 personen een heerlijke  lunch kunnen aanbieden aan hun medewerkers.

De Natural Delicious Foodcorner bestaat uit een meubel dat in 3 delen inklapbaar is en kan fungeren als een volwaardig restaurant.  Modules als soep, broodjes, maaltijdsalades, dessert en dranken kunnen makkelijk worden geïntegreerd.  Er is zelfs een mogelijkheid tot het aanbieden van warme maaltijden.  Wat de foodcorner zo interessant maakt is zijn beperkte omvang en het feit dat hij volledig kan worden ingeklapt waarbij de mooie decoratieve buitenkant zichtbaar wordt  of waarbij hij als communicatiebord kan dienen.  Tot slot kan de foodcorner volledig autonoom worden ingezet door het vernuftige gebruik van een zelfbedieningskassa, nog zo’n innovatie waarin Prorest Catering trendsetter is!

 

 

Food Corner Natural delicious