Over Prorest

De lat ligt hoog

Wij verwennen onze gasten en residenten graag; al jaren verzorgen wij de lekkerste koffie, gezonde tussendoortjes, verantwoorde lunches en heerlijke maaltijden met tomeloze passie. Met alle kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in vele bedrijfsrestaurants en instellingen mag Prorest zich een middelgrote cateraar noemen tussen de bedrijven bij de UBC aangesloten.

Dit is echter nog maar de basis. Onze cateringservice legt de lat namelijk behoorlijk hoog. Ons eten moet niet alleen lekker en gezond zijn, maar eveneens bereid met goede basisproducten en samengesteld met seizoensgebonden ingrediënten. Geserveerd door medewerkers die hun gasten kennen en weten wat gastvrijheid is.

Professionele cateringservice

Met onze cateringservice brengen wij naast overheerlijke gerechten en maaltijden ook professionaliteit in uw organisatie. U kunt onze catering inzetten bij verschillende maaltijdmomenten, bij de vergaderservice, in de speciale coffee corner, bij recepties en feesten. Wij denken graag met u mee en leveren maatwerk.

Bedrijfscultuur

Dé betrokken cateraar, dat is het heldere mission statement van Prorest Catering. We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en hun gasten en werken vanuit maatwerkoplossingen. Ook onze medewerkers zijn van groot belang, we zijn ons er van bewust dat zij elke dag duizenden gasten verwelkomen. We zijn betrokken bij ons product, zijn professionals die met passie werken met een gastvrije ontvangst. Het inrichten en exploiteren van goede restauratieve voorzieningen staat hoog op onze prioriteitenlijst. Het is ons ultieme streven dat onze medewerkers en onze opdrachtgevers zich betrokken voelen bij Prorest. Vandaar ons duidelijk mission statement: 'dé betrokken cateraar'.