Het nieuwe cateren

Het Nieuwe Werken is de katalysator van een stille revolutie. Het is een verzamelnaam om op diverse manieren slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Het Nieuwe Werken vraagt dus flexibiliteit en creativiteit van u en uw werknemer. En hoe zit het eigenlijk met de flexibiliteit binnen de dienstverlening in uw bedrijfsrestaurant? Prorest faciliteert in creatieve oplossingen. Met andere woorden: Het Nieuwe Cateren is geboren.

Onafhankelijkheid

Flexibele arbeidstijden zorgen voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Uw werknemers en gasten willen daarbij de mogelijkheid hebben om een ontbijt, een kleine of grotere maaltijd of een snack te nuttigen. Of dit nu op de werkplek, in een koffiecorner, in het bedrijfsrestaurant of thuis is. Prorest biedt de gehele dag verschillende assortimenten aan. 

Ontmoeten in een aantrekkelijke werkomgeving

Al deze veranderingen hebben tot gevolg dat uw werknemers individueler werken. Ontmoetingen met collega's vinden minder plaats en ervaringen, kennis en ideeën worden daardoor op een andere manier uitgewisseld. De vraag is dan ook; hoe verleidt u uw medewerker om toch naar kantoor te komen?

Met gastvrijheid en een goede cateringvoorziening wordt kantoor een aangenamere plek. Het aanpassen van de restauratieve voorzieningen is hierin een belangrijk element, zo wordt uw bedrijfsrestaurant dé ontmoetingsplek binnen uw organisatie. Eventueel aangevuld met extra en andere voorzieningen. 

Deze voorzieningen worden veelal vorm gegeven als koffie corner en, inspelend op de actuele foodtrends; Grab & Go. In tegenstelling tot het traditionele bedrijfsrestaurant kent het nieuwe cateringconcept ruimere openingstijden en vaak een breder en luxueuzer assortiment. Door deze ontwikkeling maken uw medewerkers en gasten  gedurende de dag gebruik van de voorzieningen en zijn ze minder afhankelijk van de reguliere "lunchperiode".

Onze ervaring

Wij hebben gemerkt bij diverse opdrachtgevers dat een aantrekkelijk ingericht kantoor met bijvoorbeeld een multifunctioneel bedrijfsrestaurant, een koffiecorner of Grab & Go, uw medewerkers verleidt tot ander gedrag en er een hogere productiviteit ontstaat. Er is meer dynamiek doordat medewerkers elkaar en klanten in een andere omgeving ontmoeten. Medewerkers geven aan meer plezier in hun werk te hebben en gemotiveerder te zijn. Met het kantoor ingericht als ontmoetingsplek stijgt uw aantrekkelijkheid als werkgever.